MENU

Kom in actie tegen plaatsing!

Er zijn vele mogelijkheden om uw gemeenteraad kenbaar te maken dat u het niet eens bent met plaatsing van mega-windturbines dicht bij Gorinchem. Hieronder geven wij enkele voorbeelden van mogelijke acties. En u weet, als u niets doet gaan ze er komen.

Teken de petitie!

test1

Een petitie (verzamelen van digitale handtekeningen) is een sterk communicatiemiddel. In De Bilt heeft het geholpen. Het college aldaar kiest nu voor andere duurzame oplossingen. Duizenden Gorinchemse handtekeningen zullen moeilijk te negeren zijn door onze gemeenteraad.

Teken de petitie en trek een streep door de gevreesde mega-windturbines. Vraag ook aan andere leden van uw gezin en mensen in uw omgeving om te tekenen. Alvast bedankt!

  1. Klik op de rode knop hieronder. U gaat dan naar de website met de petitie.
  2. Vul uw naam, e-mailadres en woonplaats in.
  3. Bepaal of uw gegevens zichtbaar mogen zijn.
  4. Klik op de blauwe knop “Ik onderteken de petitie”.
  5. U ontvangt een e-mail waarmee u uw deelname kunt bevestigen (eerder is uw intekening niet geldig).

Plaats een raamposter!

Laat merken aan de gemeenteraad dat u tegen plaatsing van mega-windturbines in de directe nabijheid van Gorinchem bent.

Wij hebben hiervoor een raamposter ontworpen op A4 formaat. Deze is printvriendelijk dus zuinig voor uw inktcassettes.

Door op de knop hieronder te klikken kunt u deze affiche downloaden en thuis printen. Plak deze dan op een duidelijk zichtbare plek op uw raam. Uw standpunt wordt zo duidelijk en u verwijst anderen die nog niet op de hoogte van deze rampzalige plannen naar deze website.

U kunt dit bestand ook doorsturen naar uw sociale kring en op uw sociale media plaatsen. Hoe meer bekendheid, des te groter is de kans om gehoord te worden.

Geef het nieuws door aan anderen!

In deze drukke tijden met enorm veel media-input kan men gemakkelijk een belangrijke boodschap missen. Het bericht dat er een grote kans is dat uw directe leefomgeving in negatieve zin wordt aangetast vinden wij een belangrijke boodschap.

Praat er over met uw sociale kring, geef de link naar deze website door aan anderen, zet een link op Facebook, Instagram, Twitter, etc. Stel iedereen in Gorinchem in gelegenheid hier kennis van te nemen.

Bedrijf in Focus - Bedrijfsfotografie

Postercampagne

Wij gaan starten met een postercampagne om zo de inwoners van Gorinchem op de hoogte te stellen van deze website (zie afbeelding).

Graag zouden wij in contact willen komen met eigenaren van leegstaande winkelpanden in Gorinchemse winkelstraten of andere huizenbezitters om daar mogelijk een poster achter het raam te hangen.

Heb je ruimte (70 cm x 100 cm)! Stuur ons een e-mail voor een gratis poster!

Nog meer idee├źn?

Als jullie concrete plannen voor acties hebben dan vernemen wij deze graag zodat wij die kunnen vermelden op deze website.

Normaal gesproken zou een grote demonstratie op het Stadhuisplein natuurlijk tot de mogelijkheid behoren, maar gezien de huidige corona-situatie lijkt ons dit voor nu geen goed idee.

error: